Lej en isvogn 

Kugleis fra vores isvogne

Når vi kommer med desserten til dit event, er du altid sikker på at få en professionel service og en rigtig god stemning. Vi er iført uniformer og stort smil og har en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis det ønskes, så har vi en lille højtaler med og herfra spilles der den helt rigtige lounge musik. Så læn dig tilbage og nyd smagen af den gode Hansens Is sammen med dine gæster, kollegaer eller ansatte.

Herunder kan du se vores unikke special designede isvogne, som også kan kombines med vores andre kaffevogne og dessertvogne til dit arrangement. 

DE FLOTTE

IS­VOGNE & ISCYKLER

Vi elsker is og derfor har vi skabt denne side dedikeret kun til vores isvogne. SweetStreet som står bag isvogne.dk er ejet af Nicolas og Emilie Lund som begge har lavet is siden de var 14 år gamle.

Scooter kaffe vaffel

Sorte Per 

Iscykel

Fra den flotte iscykel serverer vi skøn gammeldags flødeis i sprøde vafler eller i bæger. På isen kan man få flødeskum & syltetøj, og en flødebolle. Vi har et stort udvalg af dansk sorbet og flødeis, som du kan vælge mellem når du bestiller.

Denne isvogn er perfekt til firmafester, messer, festivals, events og arrangementer.

MÅL
B: 1,35 m – L: 2.5 m

Bror Krom

Iscykel

Denne smarte is-cykel i en smuk krom folie, tager til fester og events, hvor den serverer iskolde gammeldags is. Her er et stort udvalg af smagsvarianter fra de helt kendte klassikere til de moderne fortolkninger. Iscyklen får smilet frem, uanset hvor den dukker op. 

Vi har et stort udvalg af dansk sorbet og flødeis, som du kan vælge mellem når du bestiller.

MÅL
B: 1.35 m – L: 2.5 m 

pandekagevogn til event
Vaffelcykel

Mr. Rosé

Iscykel

Her er en yderst elegant herre, som skaber en stilet atmosfære med sine iskolde lækkerier. Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, lige fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Mr. Rosé et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op.

Vi har et stort udvalg af dansk sorbet og flødeis, som du kan vælge mellem når du bestiller.

MÅL
B: 1.35 m – L: 2.5 m

STOR FEST ELLER EVENT ?

Sæt flere typer dessertvogne sammen til din fest

Det ser fantastisk ud når de unikke vogne er linet op. De er super populære til fester, events og arrangementer,
hvor de skaber en hyggelig atmosfære med både lækkerier og stemningsfuld musik.

pandekage servering

Ægte dansk flødeis

I vores vaffelis serverer vi den gode Hansens Is. Som topping kan der vælges flødeboller, flødeskum og syltetøj og gæsterne kan vælge mellem servering i en sprød vaffel eller i et bæger.

EVENT / FIRMAFEST / MESSE / FESTIVAL

SØDE ORD FRA VORES KUNDER

Nyder helt åbentlyst deres job
Utrolig søde, sjove og servicesminded. Gode til at skabe den rigtige stemning og nyder helt åbentlyst deres job. Vi kan klart anbefale dem…

Nicolas og Emilie fra Sweetstreet er de helt rigtige at have med til enhver lejlighed, hvor man ønsker sig lækker dessert, dejlig kaffe og skønt selskab. Fuldstændig fantastisk service. Varmeste anbefalinger herfra!

Brugte dem til datterens konfirmation. Kan kun anbefales. Kom i god tid, super service, venlig personale og fantastisk kaffe/vafler ;0).